Rugpjūčio pabaigoje portale grupinis.lt pateiktu pasiūlymu pailsėti Turkijoje už pusę kainos – 1599 litus – susigundė 504 lietuviai.

Nepraėjus nė savaitei pasirodė pranešimų apie „Filiz Tours” bankrotą. Ši kelionių rengėja tapo jau devinta Lenkijos turizmo bendrove, bankrutavusia šią vasarą.

„Teisiškai mes nesame atsakingi už „Filiz Tours” nevykdomus įsipareigojimus, bet mums svarbiau mūsų reputacija. Todėl iš mūsų kuponus įsigijusiems lietuviams grąžinsime pinigus, o patirtus nuostolius sieksime išsikovoti „Filiz Tours” padavę į teismą”, – aiškino portalą grupinis.lt valdančios bendrovės „Cherry Media Group” (CMG) vadovas Aldas Kirvaitis.

Bendrovės nuostoliai sieks apie 820 tūkst. litų.

„Pagal turimą informaciją galime spėti, kad bankrotas buvo tyčinis. Nebegalėjome susisiekti su „Filiz Tours” vadovu, su kuriuo prieš tai daug bendravome”, – pasakojo A.Kirvaitis.

Lyg tyčia prieš pat bankrotą bendrovė per grupinių pirkimų portalą „Groupon” Lenkijoje pardavė pusantro tūkstančio itin pigių – per 1200 zlotų už 11 dienų – kelionių į Turkiją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)