Kaip anksčiau rašė „Verslo žinios”, tinklo parduotuves valdančios įmonės akcininkai Aurelijus Rusteika ir Mindaugas Skalandžiūnas pasuko savo keliais, todėl pajūryje esančių „Topo centro” parduotuvių laukia permainos – bus keičiami pavadinimai ir gims naujas prekybos tinklas.

„Norime nuraminti pirkėjus – „Topo centras“ niekur nedingsta, o priešingai plečiasi ir dar labiau stiprina lyderio pozicijas Lietuvoje. Neilgai trukus atidarysime 3 parduotuves Klaipėdoje, o taip pat parduotuves Plungėje ir Šilutėje”, – sako „Topo centro“ akcininkas A. Rusteika.

Šiuo metu „TC Prekyba“ priklausančios parduotuvės yra įsikūrusios Vilniuje, Kaune, Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje, Druskininkuose, Jonavoje, Telšiuose, Biržuose, Jurbarke, Kėdainiuose, Marijampolėje, Mažeikiuose, Prienuose, Radviliškyje, Raseiniuose, Rokiškyje, Tauragėje, Ukmergėje, Utenoje, Varėnoje ir Visagine.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)