„Esu įsipareigojęs neskelbti jokios medžiagos, susijusios su byla, tačiau noriu pabrėžti, jog teisėsaugos organų atlikti veiksmai niekaip nesusiję su mano ar mano partnerių valdomomis įmonėmis ar verslais,- sakė T.Karosas. - Siekdamas išvengti bet kokių spekuliacijų ir insinuacijų, tol, kol bus baigtas tyrimas, stabdau savo veiklą visose Lietuvos įmonėse, kuriose ėjau bet kokias pareigas”.


„Tuo pačiu, noriu pabrėžti, kad bet kokie teiginiai ir interpretacijos, kuriose teigiama, jog minimuose įvykiuose veikiau kaip „Čili Holdings” valdybos pirmininkas yra neteisingos ir neatitinka tikrovės”,- pranešime cituojamas T.Karosas.


„Kaip pilietis ir mokesčių mokėtojas, turiu teisę žinoti – ar tai buvo nesusipratimas ar kažkieno sąmoninga veikla ir suplanuota provokacija. Noriu patikinti, jog dėsim visas pastangas tam, kad kuo greičiau būtų išaiškinta tiesa”,- patvirtino T.Karosas.

Primename, kad restoranų tinklo „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas bei jo finansininkas buvo sulaikyti praėjusį ketvirtadienį. Pasak Specialiųjų tyrimų tarnybos, jie įkliuvo, kai per kelis kartus bankroto administratoriui perdavė 30 tūkst. Lt kyšį. Už šiuos pinigus turėjo būti priimti vienai verslininko bendrovei, kuriai iškelta bankroto byla, naudingi sprendimai.

T.Karosas į laisvę paleistas už 50 tūkst. Lt užstatą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)