Artėjant savaitgaliui Palangos verslininkai trina rankas ir laukia kuo daugiau poilsiautojų. Nors miesto gatvės ketvirtadienio pavakarę buvo pilnos žmonių, liūdnesnis vaizdas atsivėrė važiuojant pro Palangos kempingą. Jame buvo matyti vos keletas palapinių.

Nenorėję prisistatyti kempingo darbuotojai pasakojo, kad praėjusį savaitgalį kempingas buvo sausakimšas, tačiau savaitės dienomis iš kempingo klientus išvilioja kainas sumažinantys kambarių nuomotojai.

„Girdėjome, kad praėjusį savaitgalį jie kainas vos ne dvigubai kėlė, tai tada ir suplūdo visi į kempingą. O dabar jie kainas numušę, užtat čia tik tiek poilsiautojų ir yra“, - kalbėjo vaikinai.

Pasak kempingo darbuotojų, jie ir nesitiki, kad darbo dienomis kempingas bus pilnas. Daugiau poilsiautojų sulaukiama savaitgaliais ar šventinėmis dienomis.

Palangos kempingas yra įsikūręs 2 ha teritorijoje ir talpina apie 500 palapinių. Kaina vienai palapinei parai - 15 litų, dar 15 litų prašoma už automobilį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (90)