Kurortą užplūdusi poilsiautojų minia Palangos barams ir paplūdimio kavinėms taip laukto milžiniško pelno nedavė.

„Darosi per karšta. Dar ankstesniais metais pastebėjome, kad termometro stulpeliui pakilus virš 30 laipsnių apyvarta sumažėja”, – teigė keletą paplūdimio kavinių turintis kurorto verslininkas Tomas Žulkus.

Paplūdimius užpildę poilsiautojai nuo karščio darosi vangūs, beveik nieko nevalgo. Pliažo kavinės jiems neįsiūlo net čeburekų.

Nors prekyba ir kiek krito, per keturias paskutines šios savaitės dienas paplūdimio kavinės pasiekė viso birželio mėnesio apyvartą.

Nors dabar Palangoje itin karšta, o į kurortą suplaukė minios žmonių, kavinių savininkai nepamiršo, kad ši vasara – itin prasta: birželis buvo šaltas, liepa – lietinga ir vėjuota. „Kai pasibaigus sezonui reikės suskaičiuoti išlaidas ir pajamas, bendro rezultato neišgelbės ir tos kelios karštos dienos”, – kalbėjo verslininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (105)