Bene labiausiai olimpinėms žaidynėms ruošiasi restoranai ir trina rankomis, kad šis svarbus sporto renginys vyks ne šalyje.

Bendrovės „Vičiūnų restoranų grupė“ direktorius Gediminas Balnis sakė, kad labai ruoštis olimpinėms žaidynėms nereikės, nes jau prieš metus, kai Lietuvoje vyko Europos krepšinio čempionatas, restoranas sustiprino jėgas. Anot pašnekovo, šiuo metu restoranuose įrengta net po 8–10 televizorių, per kuriuos lankytojai galės stebėti Londone kilsiančias aistras.

Restoranų tinklo „Fortas“ rinkodaros vadovas Kęstutis Markevičius pasakojo, kad Londone vyksiančių olimpinių žaidynių proga visuose restoranuose bus organizuojamos britų dienos, kai lankytojai galės paragauti specialių britiškų patiekalų.

Prekybos tinklo „Maxima LT“ atstovė ryšiams su visuomene Olga Malaškevičienė sakė, kad olimpinių žaidynių proga prekybos centrai siūlo marškinėlių ir rankinių su LRT projekto „Mūsų akys – Londone!“ simbolika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)