Jose iki paryčių vyksta triukšmingos diskotekos, visą naktį pardavinėjami alkoholiniai gėrimai, kavinių lankytojai siaubia kopas. Dėl visą naktį sklindančios garsios muzikos savivaldybė sulaukė netoli pliažo esančiuose viešbučiuose apsigyvenusių ir negalinčių miegoti poilsiautojų skundų. Nesaugiai jaučiasi ir ankstyvų maudynių mėgėjai. Net po 6 valandos prie jūros atėję poilsiautojai pliaže dar randa šlitinėjančius agresyvius jaunuolius, kurie nesivaržydami šlapinasi visų akivaizdoje. „Pliažas ir kopos virto išviete”, – piktinosi kurorto komunalininkų vadovas Konstantinas Skierus.

Nors prie kavinių privalo stovėti nemokami tualetai, jie yra užrakinti. Pačiame paplūdimio centre esančios kavinės klientai tualetu pavertė paplūdimio vietą po jūros tiltu. Prie dviejų aukštų kavinės „Mojo Lounge”, kuri naktį pritraukia po kelis šimtus klientų, kopos jau iš tolo trenkia šlapimu. „Pats paryčiais stebėjau tokį vaizdą: kopose išsižergę vaikinai nesivaržydami varo čiurkšles, o merginos šlapinasi pritūpusios jūroje”, – kalbėjo K.Skierus. Vargo dėl naktimis veikiančių paplūdimio kavinių turi ir kurorto policija.

Pasipiktinęs kurorto meras Šarūnas Vaitkus šią savaitę išsikvietė trijų triukšmingiausių kavinių savininkus ir įspėjo, kad surašius du administracinių teisės pažeidimų protokolus joms bus atimtas leidimas dirbti Palangoje ir išjungta elektra. „Iki 22 valandos muzika gali groti tokiu garsu, kad neužgožtų bendro fono. Vėliau bet kokia muzika turi būti išjungta. Iki vidurnakčio galima groti tik gavus savivaldybės leidimą organizuoti renginį. Kad paplūdimiuose triukšmingos diskotekos vyksta per visą naktį – dar neregėtas įžūlumas”, – piktinosi miesto vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (85)