Į teismą Palangos savivaldybė kreipėsi prašydama uždrausti žemės sklypo savininkams Jonui Valužiui ir Rimai Valužienei vykdyti atrakcionų veiklą ir įpareigoti atsakovus išmontuoti ir išgabenti pramoginius įrenginius.

Kol šis prašymas bus išnagrinėtas, Palangos apylinkės teismas patenkino savivaldybės prašymą ir pritaikė laikinąsias apsaugos priemones – uždraudė vykdyti atrakcionų veiklą šiame sklype.

Nors teismas nusprendė, kad ši nutartis turi būti vykdoma skubiai, o jos apskundimas vykdymo nesustabdo, sklypo šeimininkai ir čia su savo atrakcionais įsikūrusios įmonės „Korida” savininkas vilnietis Vytautas Murauskas į tai numojo ranka.

„Tikiuosi, kad uždarant atrakcionus šimto policininkų neprireiks”, – juokavo antstolis Gintaras Kairys, kuriam pavesta vykdyti šią teismo nutartį.

Antstolis mano, kad laikytis įstatymų sklypo savininkus privers nuo praėjusių metų lapkričio įteisintos baudos: už kiekvieną antstolio reikalavimo nevykdymo dieną sklypo savininkams gali būti skiriama po tūkstantį litų baudos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)