Nuo balandžio 25 dienos įmonės vadovas yra Rygoje gyvenantis 53-ejų Janis Meiksanas. Jis iki tol buvo „Teva Baltic”, o anksčiau – „Mepha Baltic” generalinis direktorius.

Buvęs bendrovės generalinis direktorius 62-ejų Vladas Algirdas Bumelis iš posto pasitraukė balandžio 24-ąją.

Kaip nurodo buvęs vadovas, jis konsultuos TEVA verslo plėtros ir mokslo klausimais.

„Esu mokslininkas praktikas per savo profesinę karjerą, kuri truko ne vieną dešimtį metų, sukaupęs daug patirties biotechnologijų ir biofarmacijos bei vadybos srityse. Džiaugiuosi galėdamas ir toliau taikyti įgytą patirtį tolimesniam biotechnologijų sektoriaus augumui skatinti“, - sako V. A. Bumelis.

Profesorius taip pat ketina daug savo laiko ir dėmesio skirti akademinei ir kitai visuomeninei veiklai Lietuvoje. Šiuo metu V. A. Bumelis yra Lietuvos mokslo akademijos tikrasis narys ir prezidiumo narys, Vilniaus Gedimino technikos universiteto profesorius, Izraelio valstybės garbės konsulas Lietuvoje, Lietuvos–Izraelio prekybos rūmų prezidentas, Integruoto mokslo, studijų ir verslo centro (slėnio) „Santara“ prezidentas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)