Prekybą pradėję žvejai žada, kad tai darys mažiausiai tris dienas per savaitę.

"Kuršių marių žvejams vežti žuvį į Klaipėdą per toli. Nors, manau, mažoms kompanijoms tai yra reali galybė prekiauti ir užsidirbti sau duoną, bet, matyt, joms to nereikia. Įtariu, kad sugauta žuvis parduodama tiesiog kopose. Jeigu būtų rimtai dirbama ir investuojama, galimybė nusipirkti šviežios žuvies klaipėdiečiams atsirastų. Tačiau, matyt, niekam nereikia, kad būtų prekiaujama", - mano Algirdas Aušra, Vakarų Lietuvos žvejų ir žuvies perdirbėjų konfederacijos pirmininkas.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)