„Šiais metais įmonei keliami ypatingi uždaviniai. Į restoranų plėtrą bei atnaujinimą Lietuvoje ir Latvijoje ketiname investuoti daugiau kaip 4 mln. litų. Sieksime dar labiau gausinti šuo metu turimų 0,5 mln. lojalių klientų ratą. Tikiu, kad naujojo įmonės vadovo profesiniai gebėjimai padės siekti užsibrėžtų tikslų“, - nurodo „Čili Holdings“ valdybos pirmininkas Dainius Kalina.

„Dirbti su puikiai visiems žinomu „Čili“ prekės ženklu – ne tik garbė, bet ir didžiulis iššūkis. Pasitelksiu sukauptą patirtį ir vadybines žinias, kad lyderio pozicijas užimančioje įmonėje būtų užtikrintas darbų tęstinumas, sėkmingai įgyvendinami veiklos ir plėtros planai. Daug dėmesio skirsiu klientų aptarnavimo kokybei gerinti“, - teigė naujasis bendrovės „Čili Holings“ generalinis direktorius D. Masionis.

Šiuo metu „Čili Holdings“ Lietuvoje valdo 43 savo restoranus ir 14 franšizinių. Latvijoje įmonei priklauso 15 savų, 9 franšiziniai restoranai. 2011 metais bendrovės konsoliduota apyvarta siekė 114,6 mln. litų, buvo sukurta per 1700 darbo vietų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)