70 firmų iš Lietuvos, Latvijos, Vokietijos, Lenkijos pristatys savo gaminius. Tarp parodos dalyvių - daugiau kaip dešimt Lietuvos įmonių gamintojų: UAB "Snaigė" (šaldytuvai, šaldikliai, šaldymo vitrinos), Kauno UAB "Jiesia" (porceliano ir keramikos gaminiai) ir kitos.

Parodoje dalyvaujanti "Snaigės" šaldytuvų gamykla šiuo metu vartotojams siūlo per dešimt modelių įvairios talpos šaldytuvų. Alytaus šaldytuvai atitinka tarptautinės klasės kokybės reikalavimus, mažai sunaudoja elektros energijos, patvarūs.

Vietinėje rinkoje iš kasmet alytiškių pagaminamų ketvirčio milijono šaldytuvų parduodama apie 15-17 procentų. Kita produkcijos dalis eksportuojama į keliasdešimt užsienio valstybių. Lietuviški šaldytuvai pasiekia Austrijos, Didžiosios Britanijos, Italijos, Prancūzijos rinkas.

AB "Jiesia" patiekia apie pusę tūkstančio pavadinimų gaminių. Jų gamybai naudojami nauji pigmentai, atnaujinta spalvinė gama. Parodoje bus daugiau firmų, pristatančių indus ir interjero puošmenas. Taip pat čia dalyvaus sodo reikmenis, augalus, kalėdinius papuošalus pristatančios firmos.

Pirmą kartą parodoje bus nauja tema - gyvenamosios aplinkos tvarkymas, dekoratyviniai augalai ir teritorijos apželdinimas, mažoji lauko architektūra.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją