Šių metų apklausoje Latvija surinko tris balus ir iš praėjusių metų devintos vietos pakilo į penktąją. Estija, gavusi 2,3 balo, pakilo trimis pozicijomis aukščiau ir atsidūrė antroje vietoje. Lietuva su 3,1 balo iš šeštos vietos smuktelėjo į septintąją, skelbia DELFI.ee.

Investicijoms patraukliausių šalių sąraše vokiečių verslininkai pirmąją vietą skyrė savo tėvynei Vokietijai. Trečią ir ketvirtą vietas atitinkamai užėmė Austrija ir Čekija. Paskutines pozicijas šiame sąraše užima Baltarusija, Kosovas ir Albanija.

Šios apklausos rezultatai buvo gauti apibendrinus Baltijos šalyse aktyvių Vokietijos verslininkų nuomonę apie 23 Rytų ir Vidurio Europos valstybes bei Kiniją.

Vokietijos ir Baltijos šalių prekybos rūmai Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje yra pasaulinio Vokietijos užsienio prekybos rūmų tinklo dalis ir vieninteliai tarptautiniai rūmai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)