Šis apdovanojimas skiriamas už verslo sėkmę, neatsiejamą nuo socialinės atsakomybės ir socialinio solidarumo principų.

Konkursui, kurį organizavo Nobelio taikos komitetas ir Tarptautiniai prekybos rūmai, buvo pateikta 90 kandidatų iš 60 valstybių. Gegužės 7 d. Osle vyks verslo Taikos premijų įteikimo ceremonija, kurios metu bus pagerbti 7 laureatai, labiausiai nusipelnę verslo atstovai iš įvairių valstybių.

nuopelnus ir asmeninį indėlį ugdant verslo socialinę atsakomybę V. Lašą šiai premijai pristatė Kauno prekybos, pramonės ir amatų rūmai. V. Lašas - rūmų tarybos narys nuo 2000 m., apdovanotas aukščiausiu rūmų apdovanojimu - tarpukario laikais įsteigta „Darbo žvaigžde".

Vienas iš V. Lašo įdiegtų socialinio dialogo projektų yra bendrovėje veikianti atlyginimų sistema „Pasiskirk sau atlyginimą pats", kuriame svarbus kiekvieno darbuotojo požiūris ir savęs įvertinimas. Tai pirmasis Lietuvos verslo atvejis, aprašytas Europos universitetų vadovėliuose ir pristatomas populiariausiose pasaulio žinių svetainėse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją