„АО Paulig Coffee“ vykdomasis direktorius Tambetas Hookas teigia, jog biržoje nustatytos kainos už kavos pupeles pasaulinėje rinkoje krito, todėl „Paulig“ taip pat sumažino pardavimo kainą Estijos ir Baltijos valstybių regiono rinkoms.

„Prognozuojamas geras derlius Brazilijoje ir Vietname, be to šiuo metu vyraujanti tendencija mažinti kainas už kitų rūšių kavos pupeles turėjo įtakos arabiškos kavos pupelių pigimui, o tai kainas savo klientams leidžia mažinti ir mums“, - sakė T. Hookas.

„Mes jau informavome ir partnerius, jau labai greitai kainų pokyčiai pasieks ir mažmeninę prekybą“, - teigia vykdomasis „АО Paulig Coffee“ direktorius. Jis taip pat pridūrė, jog pusės kilogramo kavos pakuotė galutiniam vartotojui atpigs maždaug 0,7 Lt.

„Rekordinė kavos kaina praeitais metais Estijoje sulėtino kavos vartojimą, todėl naujiena apie sumažėjusias kainas turėtų pradžiuginti visus kavos mėgėjus“, - mano vykdomasis „АО Paulig Coffee“ direktorius.

„АО Paulig Coffee“ priklauso koncernui „Paulig Group“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją