Šiaulių banko valdybai ir toliau vadovaus Algirdas Butkus. Valdybos pirmininko pavaduotojais patvirtinti administracijos vadovas Audrius Žiugžda ir administracijos vadovo pavaduotojas, Finansų ir rizikos valdymo tarnybos vadovas Donatas Savickas. Valdyboje taip pat dirbs administracijos vadovo pavaduotoja, Šiaulių regiono vadovė Daiva Kiburienė, vyriausioji buhalterė, Apskaitos ir atskaitomybės tarnybos vadovė Vita Adomaitytė, Verslo bankininkystės tarnybos vadovas Vytautas Sinius. Stebėtojų tarybos sprendimu, prie šių jau ankstesnėje valdyboje dirbusių narių prisijungs ir Jonas Bartkus, Informacinių technologijų tarnybos vadovas. Jis valdyboje pakeis Mažmeninės bankininkystės tarnybos vadovą Arūną Užupį. A. Užupis darbą Šiaulių banke baigs balandžio 10 d.

Pasak A.Užupio, jis nusprendė sutelkti visą dėmesį į šeimos verslą. „Nusprendžiau visą dėmesį sutelkti į šeimos verslą ir realizuoti pradėtas idėjas, kuriomis su šeima labai tikime”, - banko pranešime cituojamas. A. Užupis.

Kaip jau buvo skelbta anksčiau, naujos kadencijos Šiaulių banko stebėtojų tarybos nariais tapo Arvydas Salda, Sigitas Baguckas, Vigintas Butkus, Gintaras Kateiva, Vytautas Junevičius, Peter Reiniger ir kaip nepriklausoma narė Ramunė Zabulienė. Pirmojo posėdžio metu stebėtojų taryba išsirinko pirmininką – juo perrinktas Arvydas Salda, pavaduotojo pareigas eis Sigitas Baguckas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)