Dienraštis "Alytaus naujienos" rašo, kad į pirmadienį turėjusį įvykti poliklinikos pastato privatizavimo aukcioną neatvyko nė vienas pirkėjas, nors rajono savivaldybės atstovai tikėjosi, kad juo susidomės "VP Market".

Antrasis trijų aukštų 4,255 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastato kartu su 70 arų žemės sklypu privatizavimo aukcionas bus surengtas per du artimiausius mėnesius.

Šių metų pradžioje "VP Market" neveikusį Vaikų poliklinikos baseiną, kurio plotas yra apie 800 kvadratinių metrų, su beveik 30 arų žemės sklypu įsigijo už 611 tūkst. litų.

Iki 2004-ųjų pabaigos iš Vaikų poliklinikos į vadinamosios Suaugusiųjų poliklinikos pastatą iškrausčius paskutinę įstaigą - rajono savivaldybės pirminės sveikatos priežiūros centrą - Vaikų poliklinikos pastatas liks tuščias.

"VP Market" Alytuje turi dvi parduotuves - "Media" ir "Saulutę".

Su "VP Market" susijusi bendrovė "Kepimo technologija" yra įsigijusi Alytaus autobusų stoties, kurią numatoma iš miesto centro nuamtoma iškelti į nuošalesnę vietą, pastatą.

Alytaus miesto savivaldybė kol kas nėra patvirtinusi didžiųjų prekybos centrų išdėstymo schemos, todėl "VP Market" dar negali autobusų stoties paversti prekybos centru.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją