IKEA ieško atsakingų darbuotojų tinko maisto produktų, rinkodaros, ryšių su klientais, logistikos, pardavimų, komunikacijos ir dizaino, verslo koordinavimo ir informacinių technologijų srityse. Darbo skelbimai galioja iki kovo pabaigos.

Kol kas bendrovė darbo skelbimus platina per darbo paieškos tinklalapius ir šalies dienraščius.

Lietuvos darbo biržos duomenų registre nėra įmonių "Felit" ar IKEA prekybos centrą planuojančios statyti "Fe Real Estate“ darbo skelbimų, patvirtino Lietuvos darbo biržos Darbo rinkos paslaugų poskyrio vedėjas Aurelijus Gricius.

„Investuotojai sukurs 200 naujų darbo vietų iki 2013 metų rudens. Kiek bus samdoma ir kuriuo tiksliai metu įmonė nedetalizuoja. Savivaldybės žiniomis, dalis darbuotojų jau dirba, tačiau kiek – neatskleidžiama“, - su franšize dirbančios bendrovės įsipareigojimus Vilniuje primena sostinės savivaldybė.

Skelbta, kad 2013 metais netoli Vilniaus tarptautinio oro uosto planuojama pastatyti IKEA prekybos centrą ir įmonių parką.

IKEA prekybos centrą Žirnių gatvėje ketinama atidaryti 2013 metų rudenį. Statybos čia prasidės vasarą.

Įmonė „Felit”, valdanti IKEA franšizę, ketina Vilniuje investuoti 370 mln. litų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)