„Lietuvos eksporto prizas“ įteiktas bendrovėms „Lisiplast“, „Baldai Jums“,„Klaipėdos valstybinio jūrų uosto direkcija“,„Salda“ ir „Amilina“.

Šiais metais Metų verslininkės apdovanojimas skirtas bendrovės „Omniteksas“ direktorei Audronei Pocienei už sparčiai plečiamą prekybos tinklą Baltijos šalyse, gerą gamybos organizavimą bei iniciatyvumą.

„Pernai Lietuvos ekonomikos augimas buvo vienas didžiausių Europos Sąjungoje. Tai yra pirmiausia Jūsų, eksportuojančių įmonių, rezultatas. Jūs tai pasiekėte savo išmintimi, savo darbu, savo optimizmu ir neretai drąsiais sprendimais. Tai yra visų mūsų didelis pasiekimas. Linkiu Jums ir toliau siekti labai paprastų kasdienių pergalių, iš kurių susideda tai, ką mes ir vadiname Lietuvos sėkme,“ – sveikindamas kalbėjo Vyriausybės vadovas.

2012-ųjų metų „Lietuvos eksporto prizas“ ir „Lietuvos metų vadovė/verslininkė“ apdovanojimus organizavo Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija.
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)