“Turbūt daugumai yra girdėta istorija, kai žmogus pakeitė darbą paviliotas gražių darbdavio pažadų, o pradėjęs dirbti suvokia, kad nei atlyginimas, nei darbo sąlygos, nei įmonės veikla neatitinka to gražaus paveikslo, kurį piešė darbdavys”,- sako UAB “Gelvoros saugos konsultacijos” generalinis direktorius Gediminas Adiklis. -“Norėdami apsaugoti žmones nuo neteisingų sprendimų, siūlome jiems pasinaudoti mūsų nauja paslauga – patikrinti darbdavio patikimumą.”

Gavę užsakymą UAB “Gelvoros saugos konsultacijos” per 24 valandas ne tik pateiks tikslų įmonės pavadinimą bei jos kodą, buveinės, registracijos bei filialų adresus, bet ir išsamiai informuos apie įmonės veiklą, darbuotojų skaičių ir jų kaitą, įmonės apyvartą bei jos pokyčius. Be to, kvalifikuotas “Gelvoros saugos konsultacijos” specialistas pateiks savo komentarus bei rekomendacijas apie būsimą darbdavį.

“Darbo ir karjeros centro” vadovas Povilas Pukys mano, kad naujoji paslauga bus labai naudinga ir darbuotojams, ir darbdaviams.

“Esame susidūrę ne su vienu atveju, kai neskaidria veikla užsiimančios įmonės, nepagaili pinigų brangiems skelbimams, o pažadams apie būsimą darbą bei atlyginimą – gražių žodžių. Žmogus, patikėjęs solidžiu skelbimu ir gražiais pažadais, meta darbą stabiliai dirbančioje įmonėje, ateina pas naująjį darbdavį ir labai nusivilia. Jis ne tik negauna žadėto atlyginimo, bet atsiduria nepriimtinose darbo sąlygose ar yra priverstas atlikti kitas, nei buvo žadėta, pareigas”, – sako P. Pukys.

Paask jo, dabar darbuotojai, gavę išsamią informaciją apie būsimą darbdavį, galės apsaugoti savo karjerą nuo nemalonių netikėtumų. Tuo tarpu darbdaviai nepraras gerų ir perspektyvių darbuotojų. UAB “Gelvoros saugos konsultacijos” artimiausiu metu šią paslauga ketina pasirašyti ir su kitomis darbuotojų paieškos ir įdarbinimo įmonėmis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją