Pirmoji nauja šiemet maitinimo įstaiga -picerija “Charlie pizza” - jau šią savaitę atvers duris Vokiečių gatvėje, Vilniuje. Kovo pabaigoje lankytojus pakvies ir restoranų „Charlie Pizza“, „Charlie Kids“ bei „La Crepe“ kompleksas atsinaujinusioje Vilniaus centrinėje universalinėje parduotuvėje, o buvusio Vilniaus centrinio knygyno vietoje Gedimino prospekte „La Crepe“ įsikurs pavasariui įpusėjus.

„Vičiūnų restoranų grupė“ praėjusiais metais gavo 54,4 milijonus litų pajamų ir 2010 metų apyvartą viršijo 49 proc.

„Spartų pajamų augimą praėjusiais metais lėmė sėkminga grupės restoranų tinklo plėtra bei nemažėjantis jau seniau atsidariusių restoranų populiarumas“, – teigia „Vičiūnų restoranų grupės“ direktorius Gediminas Balnis. „Praėjusiais metais Lietuvoje veiklą pradėjo 6 nauji restoranai, sėkmingai investavome į pirmąjį grupės padalinį Latvijoje bei pristatėme naujovę – vaikams ir jų tėveliams skirtą prekės ženklą „Charlie Kids“.

Anot G. Balnio, sėkmingas buvo ir „La Crepe“ prekinio ženklo startas, todėl iki šių metų pabaigos planuojama atidaryti penkis šio tinklo restoranus Lietuvoje, o 2013 metais plėstis ir į kaimyninę Latviją.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)