Nauji itališki pakavimo įrengimai leis įmonei pradėti gaminti krabų lazdeles ir padidinti silkių filė gamybą, o šaldymo įrenginiai užtikrins didesnį produkcijos saugumą ir kokybę, pranešė bendrovė.

"Norvelitos" generalinis direktorius Jordanas Kenstavičius sakė, kad dabar įmonė pirkėjams galės pasiūlyti daugiau ir geresnės kokybės žuvies bei jos produktų, taip pat bus konkurencingesnė tiek Lietuvos, tiek bendroje ES rinkoje.

"Atnaujintos technologijos leis išplėsti mūsų veiklą ir didesnį dėmesį skirti eksportui į Europos Sąjungos šalis", - sakė J. Kenstavičius.

"Norvelita" jau buvo pradėjusi eksportuoti savo produkciją į ES, tačiau apimtys buvo ne tokios didelės, kaip galės būti įsisavinus investicijas. Pernai "Norvelitos" apyvarta sudarė 30,8 mln. litų.

Generalinis gamybos modernizavimo rangovas - pakavimo bendrovė "PakMarkas". "Norvelita" planuoja, kad naujoji įranga atsipirks per 5-6 metus.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją