„Mūsų įmonė įsigijo didelę dalį sidabro, krištolo ir porceliano parduotuvės gaminių su atsargomis“, - DELFI patvirtino pasaulinio garso mados namams atstovaujančios įmonės „Du broliai“ vadybininkas Andrius Jankauskas.

Įsigytų garsių firmų „Baccarat“, „Cristofel“, „Bernardaut“ kūrinių kainos A. Jankauskas neatskleidė. Dar svarstoma, kur įsigytais daiktais bus prekiaujama – įmonės valdomose parduotuvėse ar bus atidaryta nauja parduotuvė. Įmonė jau atliko įsigytų prekių inventorizaciją.

Verslininkas aiškino įsigijęs tik pakankamai vertingą turtą, kuris nepaseno, kurio nepaveikė drėgmė ir nešildomos patalpos. Daugiau „Fashion gates“ gaminių įmonė įsigyti neketina.

„Pats „Vilniaus vartų“ kompleksas mūsų nedomina, galima sakyti, niekada nedomino. Visada buvome skeptiškai nusiteikę šiuo klausimus ir niekada šiam kompleksui neprognozavome geros ateities. Gana tiksliai atspėjome ne tik jų gyvavimo laikotarpį, bet vos ir ne mėnesį, kai jis subyrės“, - dėstė A. Jankauskas.

DELFI primena, kad dalį bankrutuojančios bendrovės „Fashion gates“ daiktų bankroto administratoriui pavyko parduoti tik ketvirtosiose varžytinėse. „Fashion Gates“ valdė „Vilniaus vartų“ komplekse veikusius „boutique“ salonus, atstovaujančius garsiausiems pasaulio mados namams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)