Planuojama, kad per metus šioje arenoje apsilankys apie 400 tūkst. lankytojų iš visos Lietuvos ir kitų Baltijos regiono šalių.

Šiemet Lietuvos gyventojai turės progą pamatyti "Lietuvos ryto" varžybas ULEB taurės turnyre, Alos Pugačiovos koncertą, tarptautinį bušido šou, Eurovizijos laimėtojos Ruslanos koncertą, Didžiojo Kinijos cirko pasirodymą, du įspūdingus mago Davido Koperfildo (David Copperfield) šou, kalėdinį renginį "Angelai žmonėms", naujametį šou "ABBA fest", "Moscow City Ballet" spektaklį "Romeo ir Džiuljeta" bei kitus, pranešė "Rubicon group".

Investicijos į universalios arenos statybą, neskaičiuojant kelių infrastruktūros ir komunikacijų įrengimo, sieks apie 65 mln. litų. Iš viso "Siemens arenoje" veiks 15 prekybos taškų - 1 restoranas, 5 barai ir 10 greito maisto prekybos taškų.

"Rubicon group" priklauso daugiau kaip 20 įmonių, dirbančių pramonės, komunalinių paslaugų, nekilnojamojo turto ir pramogų verslo srityse. Grupės įmonėse dirba daugiau kaip 1,2 tūkst. žmonių. 2003 metais bendri grupei priklausančių įmonių pardavimai buvo 205 mln. litų, grynasis pelnas - 18 mln. litų.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją