Šiemet į renginį pakviesta 100 dalyvių iš įvairių pasaulio šalių. Savo dalyvavimą jau patvirtino 65 kelionių organizatoriai ir 15 žurnalistų, pranešė Valstybinis turizmo departamentas.

Renginio metu svečiai turės galimybę užmegzti naujų kontaktų su Lietuvos viešbučių atstovais, atvykstamuoju turizmu užsiimančiais kelionių organizatoriais, kitais turizmo specialistais. Be to, į Lietuvą atvykusiems svečiams bus surengta pažintinė programa, aplankant gražiausias ir įdomiausias šalies vietas, pristatant sparčią turizmo infrastruktūros plėtrą.

Pirmoji turimo verslo misija "Buy Lithuania" Vilniuje buvo surengta 2003 metų kovo 14-ąją. Joje dalyvavo 101 kelionių organizatorius iš 21 užsienio šalies. Lietuvą svečiams pristatė 118 mūsų šalies atstovų - kelionių agentūros, nacionaliniai parkai, turizmo informacijos centrai, kaimo turizmo sodybos, viešbučiai ir kiti turizmo atstovai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją