“Centrum” viešbutis Vilniuje atidarytas 1995 m. Tuomet viešbutyje tebuvo 36 kambariai. “Centrum” tapo populiarus ir patrauklus svečiams, todėl jau po 4 metų atidarytas dar vienas viešbutis “Ratonda”. 2001 m. duris atvėrė viešbutis “Artis”. Vilniuje į “Uniquestay hotels” tinklą jungiasi tik vienas iš seniausios ir didžiausio lietuviškojo viešbučių tinklo – UAB “Centrum” priklausantis viešbutis “Centrum”.

“Uniquestay hotels” tinklo viešbučiai kuriami pastatuose, kurie yra miesto centre arba labai arti centro, kurie teikia aukštos kokybės paslaugas ir daug dėmesio skiria darbuotojų kvalifikacijai kelti.

“Lietuvoje daugėja ir keliaujančių verslininkų, ir turistų. Šaliai tapus Europos Sąjungos nare, atsiranda poreikis daugiau bendrauti su užsienio šalimis, ypač kaimyninėmis, nes dažnos tarptautinės kompanijos biurai įsteigti visose Baltijos šalių sostinėse. Norėdami savo klientams pasiūlyti įvairesnių paslaugų, daugiau viešbučių ne tik Lietuvoje, nusprendėme tapti “Uniquestay hotels” šeimos nariais. Tai mums suteikia galimybę dalytis sukaupta viešbučių verslo patirtimi, įgūdžiais, paslaugų paketais, idėjomis, - sako Artūras Vainora, UAB “Centrum” pardavimų ir marketingo direktorius.

”Uniquestay Hotel Tallinn” Estijoje svečiams siūlo apsistoti 75 dviviečiuose kambariuose, kurių kaina – nuo 70 EUR (242 Lt, įskaičiuojant pusryčius bei mokesčius).

“Centrum Uniquestay Hotel” Lietuvoje svečiams siūlo 100 kambarių (63 dviviečiai, 32 vienviečiai, 5 apartamentai), kurių kaina – 58-75 EUR (200-260 Lt, įskaičiuojant pusryčius bei mokesčius).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją