"Didelė dalis mūsų kolegų gyvena ne Lietuvoje, pavyzdžiui, I.Staškevičius - Latvijoje, G.Marcinkevičius - Lenkijoje ir Ukrainoje, J.Numavičius - Rumunijoje, todėl, kad patogiau ir kvalifikuočiau valdytume verslą, nusprendėme jam uždėti kepurę - "Eurovaldą", - komentavo vienas iš grupės savininkų Žilvinas Marcinkevičius.

Naujoji bendrovė kartu su seniai veikiančia "Naugvilda" kontroliuos finansinius grupės srautus, įmonių nuosavo kapitalo judėjimą ir kitus dalykus.

Pasak D.Dominienės, "Eurovalda" neturės įmonių akcijų, tačiau ji turės visas akcininkų teises ir veiks panašiai kaip kontroliuojančioji bendrovė.

"Akcininkai turi teisę priimti sprendimus akcininkų susirinkime, taip pat - turtines ir neturtines teises ir pareigas. "Eurovalda" iš jų perims visas neturtines teises ir valdys įmones Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje, Čekijoje, Rumunijoje, kur tikriausiai bus plėtojamas "Eurovaistinių" verslas", - teigė D.Dominienė.

"Eurovalda" pradeda veikti rugsėjo 1 dienos, tarp 10-ties įmonės akcininkų yra ir "VP Market" savininkų privatizuotų Vakarų skirstomųjų tinklų generalinis direktorius Darius Nedzinskas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją