"Darbo per "CV.lt" sistemą ieško pažangūs ir kvalifikuoti darbuotojai, o darbuotojų - modernios, šiuolaikinės ir patikimos kompanijos", - teigia "CV.lt" portalo direktorius Arūnas Navickas.

Daugiausia darbo ir karjeros galimybių žmonės ieško didžiuosiuose miestuose: Vilniuje - 55, Kaune - 26, Klaipėdoje - 11 proc.

Pagal išsilavinimą beveik 90 proc. ieškančiųjų darbo ir karjeros galimybių internetu sudaro žmonės su aukštuoju išsilavinimu.

Asmenys iki 24 metų sudaro 42, nuo 25 iki 34 metų - 45, nuo 34 metų - 13 proc.

Pagal išsilavinimą 31 proc. yra verslo vadybos ar ekonomikos, 17 proc. inžinerijos ir 10 proc. tiksliųjų mokslų išsilavinimą turintys žmonės.

Šiuo metu portalo "CV.lt" paslaugomis nuolatos naudojasi daugiau nei 200 kompanijų, tarp kurių - "Bitė GSM" , "Hansabankas" ir bankas "NORD/LB Lietuva", "RIMI Lietuva", "Philip Morris Lietuva"bei kitos stambios ir žinomos kompanijos.

"CV.lt" portalas įkurtas prieš ketverius metus ir teikia mokamas darbuotojų paieškos paslaugas, kurių pagrindinės yra darbo skelbimai internete, darbuotojų CV duomenų bazė, darbuotojų atranka, kurią atlieka personalo paieškos ir atrankos agentūros "Recruitment Associates" konsultantai.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją