Kauno teritorinės darbo biržos Darbo išteklių skyriaus vedėja Inga Balnanosienė paaiškino, kad išankstinė registracija telefonu ar internetu – tik papildoma paslauga neskubančiam klientui. Dažniausiai išankstinės registracijos paslaugomis naudojasi dirbantys ir ieškantys kito ar papildomo darbo kauniečiai. Jie sutaria konkretų, jiems patogiausią vizito laiką, kad netektų laukti bendroje eilėje.

Kauno teritorinė darbo birža atvykti iš anksto užsiregistravus telefonu skiria vieną dieną per savaitę – penktadienį. Kadangi visas artimiausias penktadienis užpildytas, interesantams siūloma kita data – dar po savaitės.

Rugpjūčio 1 d. duomenimis, nedarbo lygis Kaune siekė 10,4 proc. Kauno teritorinėje darbo biržoje buvo registruota apie 42,66 tūkst. bedarbių.
Tačiau Kauno regiono darbo rinkoje jau pastebimas sezoninis darbo vietų mažėjimas.Vieni pirmųjų laisvas darbo vietas gerokai sumažino Kauno apskrities ledų, konservų gamintojai. Vėl po truputį daugėja Darbo biržoje besiregistruojančių asmenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją