„Neabejoju, kad barai bandys laižyti tą grietinėlę ir pratęsti darbo laiką, kad sirgaliai galėtų ilgiau pabūti. Tikrai atsižvelgs. Kalbant apie meniu, pas ką per platus, bus gaminami specialūs siauresni meniu sirgaliams, kad būtų galima greičiau patiekti maistą“, - apie visų krepšinį rodysiančių vietų laukiančius pokyčius kalba restoranų grupės „Fortas“ rinkodaros vadovas Kęstutis Markevičius. Jis žada, kad keturiolikoje „Forto“ restoranų kainos tikrai neaugs, o čempionato metu dirbs daugiau personalo, kad spėtų aptarnauti visus sirgalius. Jiems taip pat bus įrengtas nemokamas internetas.

„Kainų politika pas mus nesikeis, - žada rinkodaros vadovas, - Rezervacijos vyksta jau dabar. Iki dviejų trečdalių vietų rezervuojame, bet bent trečdalis ploto bus paliekamas tiems, kurie nori ateiti neplanuotai“, - kalba K. Markevičius. Jis atkreipia dėmesį, kad bene daugiausia išlaidų ruošiantis sutikti sirgalius kainavo transliacijos licencijos, kurias norintieji transliuoti varžybas turėjo išsipirkti ne mėnesiui, kiek vyks turnyrai, bet visiems metams.

„Naudodamiesi savo monopoline padėtimi jie iš pradžių siūlė trejų metų sutartį, dabar siūlo vienerių metų sutartį. Jeigu restoranas nori tik mėnesį per Europos čempionatą rodyti varžybas, turi nusipirkti licenciją metams, kas kainuoja apie 1800 litų kiekvienam iš restoranų“, - sako K. Markevičius.

Svarbiausias krepšinio ir futbolo rungtynes rodantis „Gringo“ baras Vilniaus centre žada dirbti ilgiau didžiųjų pergalių atveju bei mini totalizatorius lankytojams.

„Kainų keisti šiuo metu nesiruošiame, tačiau ruošiamės pridėti dar vieną kokybišką bei pasaulyje žinomą pilstomą alų“, - teigė „Gringo“ direktorius Karolis Paliulis. Anot jo, rezervacijos krepšinio čempionatui priimamos jau dabar ir vietas siūlo užsisakyti kuo anksčiau.

Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelyje įsikūrusi „Boom Boom“ terasa ketina rodyti krepšinio varžybas dideliame ekrane kieme, o lietuviškam alui – specialias akcijas, tvirtina terasos šeimininkas Darius Rutkys.

„Čili“ grupės restoranai žada priimt daugiau darbuotojų, specialias loterijas ir atskirus meniu sirgaliams.

„Europos krepšinio čempionato metu kainos „Čili“ restoranuose nesikeis. Specialiai krepšinio čempionatui buvo sukurtas specialus „Sirgalių meniu“, kurio patiekalus ir specialius rinkinius jau dabar galima ragauti „Čili“ restoranuose“, - komentuoja UAB „Čili Holdings“ Marketingo departamento direktorė Irma Korsakaitė. Anot jos, norint rezervuoti staliuką reikės š anksto nusipirkti 30 litų vertės dovanų kuponą, už kurį vėliau galima užsakyti valgių ir gėrimų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją