„Jaučiamas pardavimo rodiklių augimas, todėl įgyvendindami plėtros planą, investicijoms skiriame per 3 mln. litų. Ką tik Vilniuje duris atvėrė naujas „Čili“ tinklo restoranas – prekybose centre „Europa“ įsikūrė „Čili kaimas“, o prekybos centre „Big“ netrukus lankytojus kvies dar vienas naujas „Čili Kinija“ restoranas. Šie veiksmai sostinėje papildomai sukurs 60 naujų darbo vietų, o bendrai per šiuos metus mūsų įmonė įsteigė virš 200 darbo vietų“, - sakė „Čili Holdings“ generalinis direktorius Igoris Baikovskis.

Įmonė plėtrą vykdo ne tik Lietuvoje, bet ir Latvijoje. Kaimyninėje šalyje atidarytas dar vienas „Čili pica“ restoranas. Iš viso per 2011 metus duris atvėrė arba netrukus atvers 4 nauji restoranai: sausio mėnesį buvo atidarytas išskirtine Azijos šalių virtuve pasižymintis „Tokyo China“, lankytojus jau kviečia „Čili kaimas“ (PC „Europa“) ir picerija Latvijoje bei įkurtuvių laukianti „Čili Kinija“ (PC „Big“).

Šiuo metu bendrovė „Čili Holdings“ valdo 57 savo restoranus, kurių 43 yra Lietuvoje bei 14 Latvijoje ir 23 frančizinius restoranus – 14 Lietuvoje ir 9 Latvijoje. Viso – 80 maitinimo įstaigų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją