Mūsų valstybė minima greta kitų potencialių kandidačių: Latvijos, Lenkijos, Rusijos, Ukrainos, Vengrijos, Slovakijos, Čekijos, Rumunijos, Albanijos, Makedonijos, Serbijos ir kt.

„Elvis American Diner“ – unikali restorano koncepcija, apimanti tiek maistą, tiek E. Presley‘io įkvėptą interjerą. Atstovai teigia, kad restorano interjeras, maistas ir muzika visam pasauliui pristatys su niekuo nesupainiojamą amerikietišką valgymo tradiciją.

„Buvusios komunistinės Europos ir Azijos valstybės sparčiai tobulėja, vakarų kultūra neabejotinai įtakoja vartotojų įpročius. Tose šalyse vartotojai E. Presley‘io karjeros metais prarado tiek daug, o dabar šį legendinį dainininką jie atranda per jo muziką, filmus“, - teigia „EAD International“ pirmininkas Eyalis Elboimas.

Šiuo metu veikia du „Elvis American Diner” restoranai – vienas jų atidarytas centrinėje Gruzijos sostinės Tbilisio gatvėje, o antrasis – naujame Tbilisio pramogų parke. Jau greitai viename Gruzijos prekybos centrų duris atvers ir trečias toks restoranas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją