Prieš porą savaičių per Pasaulio moterų lyderių konferenciją į parodų centrą „Litexpo” susirinko daug žmonių. Lietuvos tautodailininkai parengė savo ekspoziciją ir tikėjosi svečiams ne tik parodyti savo darbus, bet ir nemažai jų parduoti.

Kaip ir tikėtasi, po konferencijos moterys norėjo įsigyti juvelyrikos, keramikos dirbinių, staltiesių. Tačiau daugelis, pavarčiusios rankose prekes, padėjo jas atgal į vietą.

Iš viso pasaulio sugužėjusios moterys rankose vartė mokėjimo korteles, negalėdamos jomis nei atsiskaityti su tautodailininkais, nei išsigryninti pinigų.

„Prie „Litexpo” nebuvo bankomato. Dėl to buvo nusivylusi ne viena konferencijos dalyvė”, – pasakojo „Sostinei” viena tautodailininkė. Anot jos, tokia situacija per parodas ar konferencijas dažna.

Parodų centro „Litexpo” atstovė spaudai Rasa Keliuotytė teigė, kad per parodas antrus metus veikia tik banko „Snoras” bankomatas.

Prieš parodas jis atvežamas, o vėliau išvežamas. Per kitus renginius ar konferencijas bankomato „Litexpo” centre nebūna.

„Snoro” bankomatas veikia tiktai per parodas, kitu metu bankui čia laikyti bankomato neapsimoka. „Litexpo” derėjosi ir su kitais bankais dėl bankomatų savo teritorijoje, tačiau bankams mes nesame įdomūs”, – sakė R.Keliuotytė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją