Karklės gyventojai pensininkai Magdalena ir Ansas Reinholdas Tydikai praėjusį penktadienį sužinojo, jog nebegalės naudotis nuotekų linija, kurią anksčiau privatizavo A.Boso valdoma bendrovė Vakarų Lietuvos pramonės ir finansų korporacija (VLPFK).

„Darbininkai be perspėjimo užkalė požeminį vamzdį, nutiestą nuo mūsų namų į kanalizacijos šulinį. Gerai, kad vyras tai pastebėjo. Mums pasakyta, kad nebandytume leisti nuotekų – vamzdžiai iškart užsikimš, paplavos užtvindys namus”, – sielojosi Karklės senbuvė M.Tydikienė.

Pajūrio regioniniame parke 200 hektarų ploto laukinių žvėrių rezervatą įkūręs A.Bosas savo ruožtu stebisi Tydikų pretenzijomis: „Verčiau patylėtų – kelia triukšmą nelegaliai prisijungę prie kolektoriaus.”

Pasak A.Boso, Karklėje gyventojų, kurie nelegaliai naudojasi nuotekų surinkimo sistema, yra ir daugiau: „Tai paaiškėjo atlikus reviziją. Už linijos priežiūrą mokame įmonei „Klaipėdos vanduo”.

Tačiau M.Tydikienė jokių skolų A.Bosui nepripažįsta: „Dar neaišku, kas ir kam turėtų mokėti. Per mums priklausančią žemę nutiesti nuotekų vamzdžiai apribojo šeimininkų teises laisvai ja naudotis – netekome 19 arų. Mano šeima apvogta ir dar reikalaujama, kad mokėtume tiek, kiek jis pasakys.”

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją