„Kaip kibiras džiaugiuosi kartu su savo žmona, kad aš jau esu nebe pirmas. Padėkokite „Veido“ vadams, kad jie teisingai arba neteisingai dar per daug gerai skaičiavo, dar per aukštai“, – penktadienį DELFI sakė B. Lubys.

„Kiekvienas šuo bėgdamas, kur koją pakelia? Prie kupsto, ne lygiam lauke, taigi geriau būti lygiame lauke“, – paklaustas, kodėl jam nepatinka būti vadinamam turtingiausiu žmogumi, atsakė verslininkas.

Jis apskritai mano, kad turtingumo skaičiavimas yra metodikos klausimas, o reitingą vadina žaidimu.

„Aš nenoriu pasakyti, kad esu biednas, bet tas išrikiavimas yra žaidimas, nieko daugiau. Čia yra metodikos klausimas. Mano nuomone, pirma reikia paskelbti metodiką, o po to bandyti pririšti ant trumpo ar ant ilgesnio pavadžio. Aš esu kaip kibiras laimingas“, – kalbėjo B. Lubys.

Primename, kad žurnalo „Veidas” skelbiamame turtingiausių žmonių reitinge B. Lubys per metus iš pirmosios vietos smuko į ketvirtą. Jo turtas įvertintas 744 mln. Lt, kai prieš metus tas pats žurnalas suskaičiavo, jog pramonininkas valdo 1,2 mlrd. Lt.

Turtingiausiu Lietuvoje įvardintas „Vilniaus prekybos” grupės pagrindinis akcininkas Nerijus Numavičius su 3,8 mlrd. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją