Iki šiol prekybos tinkle veikė 13 konteinerių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje ir Marijampolėje. Šio etapo metu papildomi 10 „Maisto banko” konteinerių įrengti Panevėžio, Kaišiadorių, Utenos, Alytaus, Vilniaus ir Klaipėdos prekybos centruose.

Nuo pačios organizacijų bendradarbiavimo pradžios 2003 m. „Rimi” pirkėjai iš viso jau paaukojo maisto už beveik 780 tūkst. litų, kuriuo sunkiai besiverčiantys žmonės buvo pamaitinti apie 970 tūkst. kartų.

„Maisto bankas“ yra labdaros ir paramos fondas, renkantis paramą maistu ir dalinantis ją nepasiturinčiais žmonėmis besirūpinančioms organizacijoms.

Bendrovė „Rimi Lietuva" šiuo metu valdo 46 prekybos centrus visoje Lietuvoje: 19 „Rimi" („Supermarket"), 14 „Rimi Hypermarket" ir 13 parduotuvių „Supernetto".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją