Akcijos metu visi VB mokėjimo kortelių turėtojai, iki spalio 2 d. atsiskaitę savo kortelėmis už 49 ar daugiau litų ir atsiuntę mokėjimo kvitą paštu į LNK arba įmetę voką su kvitu į dėžes VB Vilniaus filiale Gedimino pr. 12 ir Gedimino pr. 60, dalyvauja loterijoje, kurios laimėtojai paaiškės specialiose LNK TV laidose.

Pagrindinio prizo - sidabro spalvos automobilio PEUGEOT 307 - laimėtojas bus nustatomas paskutiniojoje (penktoje) loterijos LNK TV laidoje.

Skaičius "49" pasirinktas neatsitiktinai: prieš 49 metus Amerikoje pasirodė mokėjimo kortelės prototipas - metalinė plokštelė, kuria buvo pradėta naudotis atsiskaitymams už prekes ir paslaugas vietoj grynųjų pinigų. Be to, vidutine suma pinigų, kasdien išleidžiama Lietuvoje atsiskaitant mokėjimo kortele, yra 49 litai. Taip pat prieš 10 metų VB tapo Visa International nariu ir pradėjo aptarnauti užsienio svečių mokėjimo korteles.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją