Šių metų parodos naujovė - drauge su Ugdymo inovacijų centru regiama konferencija pedagogams - "Bendrojo ugdymo modernizavimas, kuriant atvirą, demokratinę visuomenę". Joje ketinama pristatyti naujas kvalifikacines programas ir metodinę literatūrą, diskutuoti apie mokymo metodus.

Tradicinėje prieš pat naujųjų mokslo metų pradžią surengtoje parodoje tėveliai galės nupirkti vaikams mokymo priemonių ir raštinės reikmenų, drabužių ir avalynės, žaislų ir sporto bei daugybę kitų prekių. Parodoje dalyvaus daugiau kaip 40 firmų, gaminančių ir parduodančių prekes vaikams ir jaunimui iš Lietuvos bei Rusijos.

Vaikams bus surengta įvairiausių renginių - šoks Vilniaus sportinių šokių kolektyvas "Ratuto", pasirodys kolektyvai iš Rusijos, Latvijos bei įvairių Lietuvos miestų, vyks šou-konkursas "Mano šukuosena", "Lego šou ant ratų", stalo ledo rutulio žaidimo "Stiga Paly Off" čempionatas, bus surengtos tradicinės aitvarų varžybos ir kt.

Paroda tęsis penkias dienas - iki rugsėjo trečiosios. Šia paroda "Litexpo" pradeda antrojo pusmečio parodų sezoną.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją