Klaipėdos Prekybos, pramonės ir amatų (PPA) rūmų generalinis direktorius Viktoras Krolis teigia, kad miesto verslininkai itin aktyviai domisi būsimu čempionatu, o kai kurie jau rengiasi įgyvendinti konkrečias idėjas. Kadangi Klaipėdoje žais Gruzijos rinktinė ir, tikimasi, jos palaikyti atvyks nemažai gruzinų, šalia senosios turgavietės esančiame klaipėdiečių pamėgtame kavinių ir restoranų kiemelyje "Pasažas" visų grupės varžybų Klaipėdoje metu bus pristatoma gruzinų virtuvė. "Maistą gamins gruzinų virėjai, skambės gruziniška muzika, bus pristatomas Gruzijos paveldas", - pasakojo V.Krolis.

Būsimasis čempionatas kai kuriuos veržlesnius panevėžiečius skatina net pradėti verslą. "Vienas verslininkas planuoja miesto centre atidaryti nedidelį viešbutuką ir kavinukę. Klausiau jo, ar tai susiję su čempionatu. Atsakė, kad tiesiogiai susiję", - pasakojo Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius.

Kauno regiono turizmo ir informacijos centro direktorius Sigitas Sidaravičius LŽ tikino, jog ažiotažas dėl to, kad nebus kur apgyvendinti užsienio svečių, keliamas dirbtinai. Centras savo iniciatyva yra sudaręs duomenų bazę, į kurią įtraukė turizmo sodybas, motelius ir viešbučius, galėsiančius priimti svečius, jeigu jiems pritrūktų vietos nakvynei Kaune per čempionato finalines kovas. S.Sidaravičius tvirtino, kad Kaunas tikrai sugebės priimti visus, - tegul tik važiuoja kuo daugiau turistų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją