„Invaldos“ valdyba penktadienį patvirtino 2010 metų finansinių ataskaitų rinkinį ir teikia jį visuotiniam akcininkų susirinkimui, kuris vyks balandžio 29 dieną. Valdyba siūlo akcininkams neskirti dividendų ir tantjemų.

Į „Invaldos“ Audito komitetą siūloma išrinkti Vaidą Savukyną, turintį daugiau kaip 20 metų patirties finansų srityje. V. Savukynas yra dirbęs vyr. finansininku „Aprangos“ grupėje, taip pat „Žemaitijos pieno“ administracijos direktoriumi.

„Tikimės, kad naujo Audito komiteto nario žinios, kvalifikacija bei ilgametė patirtis finansų valdymo srityje prisidės prie efektyvaus ir skaidraus „Invaldos“ veiklos atskleidimo“, - sakė „Invaldos“ valdybos pirmininkas Vytautas Bučas.

Pasak „Invaldos“ prezidento Dariaus Šulnio, 2010-ųjų rezultatus bendrovės vadovybė vertina gerai – visi didieji „Invaldos“ verslai dirbo pelningai ir iš esmės pasiekė jiems keltus tikslus.

„Anksčiau kelti tikslai didinti pelningumą ir generuojamą pinigų srautą bei didinti efektyvumą ir konkurencingumą išlieka. 2011 metais numatome daugiau dėmesio skirti verslų apimčių augimui, o kai kuriais atvejais – ir sparčiai plėtrai“, - sakė D. Šulnis.

Jo teigimu, šiuo metu „Invaldos“ grupės situacija yra gera, o esamos tendencijos leidžia teigiamai vertinti ateities perspektyvas.

„Invalda“ farmacijos sektoriuje valdo 26,5 proc. „Sanito“, baldų gamybos - 72 proc. „Vilniaus baldų“, kelių tiesimo ir tiltų statybos - 43,4 proc. „Kauno tiltų“ ir 44,8 proc. Tiltra Group akcijų, nekilnojamojo turto sektoriuje – „Invaldos nekilnojamojo turto fondą“ bei kitas įmones, informacijos technologijų sektoriuje – 80 proc. BAIP grupės akcijų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją