Teismo atstovė Jolanta Krupičevičienė DELFI sakė, kad bankroto paprašė pats bendrovės akcininkas. Bylos duomenimis, šių metų sausį įmonė turėjo turto už daugiau nei 1 mln. Lt, o įsipareigojimai metams – 1,5 mln. Lt, o iš viso įmonė yra skolinga daugiau kaip 5 mln. Lt.

Dar 2009 m. ši bendrovė atstovavo KFC ir „Pizza Hut“ visoje Lietuvoje.

Tačiau 2010 m. šią bendrovę ir kitas KFC įmones nupirko bendrovė „Fast Foods group“, kurios regiono direktorė Aurelija Gorelienė DELFI sakė, kad iš Kauno teko pasitraukti dėl aukštų nuomos kainų.

„Kaip bebūtų gaila, bet labai aukštos nuomos kainos Kauno „Akropolyje“ nuo veiklos pradžios dar labiau apsunkino tik įsibėgėjantį verslą. Todėl mes buvome priversti pasitraukti“, – teigė ji.

Anot regiono direktorės, šis bankrotas neapsunkins KFC ir „Pizza Hut“ plėtros Lietuvoje – ateityje planuojama atidaryti naujus restoranus.

„Norime užtikrinti, kad mes sparčiu žingsniu žengiame į priekį Lietuvoje. Trys mūsų restoranai esantys Vilniaus prekybos centre „Ozas“ ir Jasinskio g. veikia labai sėkmingai. Mūsų planuose yra atidaryti daugiau KFC restoranų Lietuvoje ir kitose Baltijos šalyse“, – komentavo ji.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)