“Augant tiek lietuvių, tiek kipriečių galimybėms keliauti, šią vasarą mes su Kipro partneriu “EROS Travel & Tour Ltd pradėsime organizuoti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Larnaką”, - sako UAB “Gintarinė sala” generalinis direktorius Aivar Muchks.

Iki šiol kelionių organizatoriai keliauti į populiarius Kipro kurortus siūlė iš Lenkijos ar Vokietijos oro uostų.

Lietuvos poilsiautojams kelionių organizatorius “Gintarinė sala” pasiūlys 7-14 dienų poilsį graikiškoje salos dalyje, o keliautojams iš Kipro - pažintį su Lietuva.

Šį vasaros sezoną “Gintarinė sala” planuoja 9 skrydžius į Kiprą, Lietuvos avialinijų 110 vietų lėktuvu “BOEING 737 – 500”. “Tikimės, jog lėktuve laisvų vietų tiek į Kiprą, tiek į Lietuvą neliks”, - sako Aivar Muchks.

Kipriečių susidomėjimas pažintine kelione į Lietuvą, kompanijos atstovų teigimu, taip pat yra labai didelis. Pirmajam skrydžiui į mūsų šalį parduoti beveik visi kelialapiai.

“Gintarinės salos” siūlomos kelionės savaitei į Kiprą kaina priklausomai nuo pasirinkto viešbučio ir maitinimo tipo yra nuo 899 litų. Keliautojai iš Lietuvos turės galimybę apsistoti Larnakos arba Ayia Napos kurortuose.

Pasak kelionių organizatorių, daugelis vidutines pajamas gaunančių poilsiautojų jau pasinaudojo finansiškai priimtinais pasiūlymais pailsėti Turkijos kurortuose, Tunise ar Egipte ir ieško naujų galimybių praleisti vasaros atostogas užsienyje su visa šeima.

Specialų pasiūlymą “Gintarinė sala” paruošė ir jaunavedžiams. Grožio ir meilės deivės Afroditės gimimo saloje poros gali susituokti mažose koplytėlėse ir praleisti medaus mėnesį jaunavedžiams skirtuose apartamentuose 4, 5 žvaigždučių viešbučiuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją