Bendrovės apyvarta šių metų balandžio mėnesį išaugo 40 proc., palyginti su kovo mėnesiu. Naujosios AB "Krekenavos agrofirma" gamyklos pajėgumai leidžia pagaminti tris kartus daugiau termiškai apdorotų mėsos gaminių nei senojoje gamykloje Krekenavoje.

netrukus pirkėjams planuojama pasiūlyti gerokai įvairesnį "Krekenavos" mėsos gaminių asortimentą. Naujojoje skerdykloje jau skerdžiama apie 2 600 kiaulių bei 250 galvijų per savaitę ir planuojama skerdimo apimtis didinti.

Atsinaujinusi AB "Krekenavos agrofirma" po kelerių metų pertraukos dalyvauja šiuo metu vykstančioje tarptautinėje maisto ir pakuotės pramonės parodoje "AgroBalt 2004".

Parodos metu pristatytos naujos gaminių pakavimo galimybės naudojant apsaugines dujas, degustuojami gaminiai. Savo kulinarinius sugebėjimus demonstruoja profesionalus virėjas, kuris gamina neįprastus bei egzotiškus patiekalus iš kiaulienos bei jautienos.

AB "Krekenavos agrofirma" ne tik pristato gamybos naujoves, bet ir organizuoja akcijas bei atrakcijas visai šeimai. Kiekvieną parodos dieną vyksta piešinių konkursas mažiesiems parodos lankytojams. Moterys varžosi gražiausio ir originaliausio sumuštinio konkurse, kurio laimėtoją išrinks kompetentingi specialistai.

"Lietuvai jau esant Europos Sąjungos nare tikimės surasti naujų partnerių eksportui būtent į Europos Sąjungos šalis. Įstojus į ES bus teikiamos subsidijos eksportui į trečiąsias šalis, tokias kaip Rusija, Ukraina ir kt., todėl tikimės užmegzti naudingus ryšius su prekybos partneriais dėl produkcijos eksporto ir į šias šalis", - teigia AB "Krekenavos agrofirma" komercijos direktorius Linas Grikšas.

Šaltinis
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją