Seno alaus baro vietoje įsikūręs naujasis restoranėlis "Vilnoja" siūlomu daugiau nei 60 skanių bei nebrangių patiekalų meniu bei linksmais muzikiniais vakarais tikisi sudominti ir pritraukti netradicinę, mažiau dėmesio iš restoranų ir pramogų verslu užsiimančių sulaukiančią auditoriją - vidutinio ir vyresnio amžiaus žmones.

Pasak Eugenijaus Petronio, restoranėlio "Vilnoja" direktoriaus, vidutinio amžiaus žmonėms neretai būna sunku Vilniuje atrasti vietą, kurioje jie galėtų ramiai ir maloniai praleisti laiką. "Todėl nusprendėme kurti būtent vidutinio ir vyresnio amžiaus žmonėms skirtą restoranėlį, kuriame jie galėtų nebrangiai ir skaniai pavalgyti, taip pat, skambant jų jaunystės laikų muzikai, linksmai praleisti vakarus", - teigia E. Petronis.

Naujajame restoranėlyje vakarais gros 70-80'tų metų estradinė muzika, sekmadienio popietėmis įvairiomis akcijomis bus stebinami ir linksminami vaikai.

"Taip pat tikimės, kad neaukštų kainų dėka mus pamėgs vidutines ir nedideles pajamas gaunantys žmonės, - sako E. Petronis. - Galimybę apsilankyti ir papietauti ar pavakarieniauti restorane turėtų turėti visi: tiek daug, tiek vidutiniškai uždirbantieji".

Nors restoranas dar tik pradėjo savo veiklą, jau kuriami tolimesni ateities planai. "Restoranas "Vilnoja", kaip ir netoli Sudervės įsikūręs to paties pavadinimo viešbutis - tik veiklos pradžia, - užtikrina restorano direktorius. - Ateityje ketiname plėstis ir kurti nebrangių restoranų tinklą "Vilnoja" patraukliose Vilniaus vietose".

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją