Telegraf.lv teigia, kad duomenis apie derybas gauti iš „artimo deryboms šaltinio”. Anot šaltinio, „Maximos” vadovai nagrinėja gautą pasiūlymą, kurį neva pateikė bendrovės „Inteko” vadovė J. Baturina.

"Mes nekomentuojame, nes tai yra visiškas gandas, visiška nesąmonė, niekuo nepagrįsta. Gandas. Jokios derybos nevyksta. "Maximos grupė" šiandien su niekuo nesidera", - sakė Giedrius Juozapavičius, "Maxima grupė" įvaizdžio ir komunikacijos vadovas.

Žurnalo „Forbes” duomenimis, J. Baturinos turtas 2008 m. buvo įvertintas 4,2 mlrd. dolerių (10,7 mlrd. Lt) ir tai jai leido įsitvirtinti 253 turtingiausių pasaulio žmonių sąrašo vietoje.

J.Baturinai Rusijoje pradėjo nesisekti, kai posto dėl nesutarimų su Rusijos prezidentu Dmitrijumi Medvedevu neteko jos vyras. Moteris kaltinama 13 mlrd. rublių (1,1 mlrd. Lt) pasisavinimu iš Maskvos banko. Šiuo metu ji nuo kaltinimų slepiasi užsienyje, jos vyras nesėkmingai bandė gauti prieglobstį Austrijoje ir Latvijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją