Ant etiketės nurodytas svoris - 260g, pagal jį apskaičiuota ir kaina. Pakuotėje buvo tik trys dešrelės. Pasvėrus, paaiškėjo, kad jos tesveria 198 g.

„Tokių pakuočių su 3 dešrelėmis buvo daug. "Klaipėdos mėsinė" apgaudinėja vartotojus, nes svarstykles namie tikrai ne kiekvienas turime“, – įsitikinusi nevartok.lt nuotraukas atsiuntusi klaipėdietė.

„Klaipėdos mėsinės“ kokybės vadovė Daiva Kazbarienė nevartok.lt aiškino, kad įmonėje fasuojant produkciją galėjo įvykti klaida. Ji apgailestavo, kad to nepastebėjo nei fasuotojai, nei prekybos centro personalas. Ji sakė, kad įmonė atsiprašo pirkėjos ir žada kompensuoti patirtą nuostolį.

Tuo tarpu Klaipėdos metrologijos inspekcijos vyriausioji inspektorė Rima Liepinienė pažadėjo skubiai atlikti patikrinimą dėl nurodyto pažeidimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją