„Iki šiol šalies draudimo rinkoje dominavo neoficialios klientų lojalumo skatinimo priemonės, kurios dažniausiai apsiribodavo nuolaidomis. Matydami, kad nuolaidos tampa rinkos norma ir jų motyvacinė vertė mažėja, ieškojome alternatyvų, kaip suteikti papildomų privalumų savo klientams“, – teigia draudimo bendrovės „If“ filialo Lietuvoje vadovė Žaneta Stankevičienė.

Startavus „If“ lojalumo litų“ programai visi tiesiogiai draudimo bendrovėje apsidraudę privatūs klientai, turintys ne mažiau kaip 2 polisus ir per 12 mėnesių neturėję draudžiamųjų įvykių, vasario 1 d. iškart gaus 70 lojalumo litų. Vėliau kliento „lojalumo litų“ sąskaita kasmet didės po 70 Lt.

„Šia programa siekiame padidinti žalos atlyginimą, nes mažindami franšizės mokestį, didiname draudimo išmoką. Todėl įvykus nelaimei klientai sulauks didesnės pagalbos“, – sako Ž. Stankevičienė.

Skirtingai nuo kitų virtualiais pinigais paremtų lojalumo programų, draudimo bendrovė „If“ sukauptais „lojalumo litais“ leis apmokėti neribotą dalį – tai yra iki 100 proc. besąlyginės išskaitos.

„Norėdami išlikti konkurencingais sudėtingomis šiandieninės rinkos sąlygomis, turime nuolat ieškoti naujų idėjų, kaip suteikti papildomą vertę savo klientams ir patiems dirbti efektyviau. „Franšizės litų“ lojalumo programa yra bendrovės komandos pastangų rezultatas“, – sako Ž. Stankevičienė.

Anot vadovės, oficialia lojalumo programa taip pat siekiama suteikti daugiau aiškumo vartotojui, nes iki šiol draudimo paslaugomis nesidomintis žmogus negalėjo būti tikras, ar draudimo bendrovės siūloma nuolaida atnaujinant draudimo sutartį yra pakankamai vertinga.

„If P&C Insurance AS“ – viena didžiausių Baltijos regione ne gyvybės draudimo bendrovė. Įmonėje šiuo metu dirba 615 žmonių, iš jų 173 – Lietuvoje. 2010 m.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją