„Kol kas dar nėra sprendimų. Diskutuojama, tariamasi su Užsienio reikalų ministerija – kai bus žinių iš jų pusės, tada žiūrėsim kokių sprendimų reikia.<…>”, - Žinių radijui teigė „Tez Tour” atstovas spaudai Giedrius Galdikas.

Tuo metu kelionių organizatoriaus „Novaturas“ klientai šį ketvirtadienį neišskris į Hurgadą, tačiau savaitgalio kelionės greičiausiai nebus atšauktos. Namo grįžę poilsiautojai, pasak „Novaturo“ atstovo Tomo Mikalonio, džiaugėsi praėjusiomis atostogomis.

„Yra visiškai aišku, kad rytoj skrendam parskraidinti savo turistų iš Hurgados. Skrendam tuščiu lėktuvu ir parskandinsim 62 žmones. Ketvirtadienio kelionę esam atšaukę, tuo tarpu savaitgalį planuotas keliones į Hurgadą ir Šarm El Šeichą kol kas nesam anuliavę, nes situacija kurortuose visiškai stabili ir nėra jokių grėsmių turistams.

Bendraujame su grįžtančiais savo turistais. Informacija yra tokia, kad atostogos buvo puikios, aptarnavimas gal net geresnis nei įprasta. Tiesiog toliau stebim situaciją ir jei ji išliks stabili, planuojame atnaujinti skrydžius”, - Žinių radijui sakė T. Mikalonis.

Šį ketvirtadienį į Hurgadą turėjo išskristi 70 „Novaturo“ klientų. „Tez Tour“ kol kas nenurodo, kiek klientų yra nusipirkę kelionę į Egiptą šią savaitę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją