Į susitikimą su sostinės meru Raimundu Alekna atvykę baro „Prie Parlamento”, „A & J šokoladas”, „Šviežios bandelės”, „Vaga” ir kitų parduotuvių bei kavinių savininkai nelinksmai juokavo, jog šiais laikais dar iš savo kišenės reikia primokėti, kad verslas gyvuotų.

Daugelis verslininkų, anksčiau dirbusių ir savaitgaliais, vėliau duris užvėrė sekmadieniais, kiti net šeštadieniais, nes savaitgaliais Gedimino prospekte žmonių nėra.

Jie mero prašė apmirusioje Gedimino prospekto dalyje leisti bent statyti automobilius. Gal tada ir klientų užeigose padaugėtų.

Į susitikimą atėjęs sostinės meras R.Alekna teigė, kad dėl lėšų trūkumo automobilių stovėjimo apmokestinimo aparatų pastatyti valdžia neįstengtų. Tačiau jis sutiko, kad permainų šioje gatvės dalyje reikėtų, ir pažadėjo pasidomėti galimybėmis dėl eismo pakeitimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją