Pasak fondo valdytojo Arvydo Strumskio, ši investicija yra orientuota į labai aukštos pridėtinės vertės produktų, programinių sistemų, orientuotų bendradarbiauti tarp socialinių tinklų vartotojų, kūrimą, todėl visiškai atitinka fondo misiją.

„Dabartinis mokymo procesas nuolat kinta, nes atsirandančios naujos technologinės galimybės leidžia mokymąsi padaryti įdomesnį ir labiau įtraukiantį mokinius. Sukurtame naujame socialiniame portale moksleiviai turės galimybę rasti papildomą mokomąją medžiagą, kuri atvers langą į dar įdomesnį mokslo pasaulį. Tapdami šio socialinio projekto partneriais, tikimės įgyvendinti mums, kaip leidėjams, labai svarbų uždavinį – palaikyti grįžtamąjį ryšį su moksleiviais, kurti moksleivių poreikius atitinkančią mokomąją medžiagą“, – sako „AL holdingas” generalinis direktorius Arvydas Andrijauskas.

Pasak ūkio viceministro Daumanto Lapinsko, per metus turime jau trečią rizikos kapitalo investiciją į augantį verslą.

„Verslo angelų fondas I” kartu su „verslo angelais" investuoja į mažas ir vidutines Lietuvos įmones (iki 1,38 mln. Lt į vieną įmonę). Fondas investuoja lygiomis dalimis kartu su „verslo angelais”. Tikimasi, kad bendros Fondo ir „verslo angelų“ investicijos sudarys apie 58 mln. litų (apie 16,8 milijonų eurų), tame tarpe per 27 mln. Lt (yra investuojama iš JEREMIE kontroliuojančiojo fondo lėšų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją